28 Eylül 2012 Cuma

evkur mağazaları

başlık: evkur şube ve mağazaları Evkur alışveriş mağazaları elden taksit seçeneklerini sunmasıyla daha çok ön plana çıkarak müşterilerin en önemli sorununu ortadan kaldırdı. Çünkü birçok insan kredi olmayıp ya da kredi kartı olanlarında harcama limiti olmamasından dolayı mağdur olmaktaydı. İşte Evkur mağazaları bu soruna çare bularak, insanların en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri mağazalarında bulundurarak, elden taksitle alma imkanı sunuyor.

 Evkur mağazalarında bulunan ürün başlıkları şöyledir: Bilgisayar, elektronik ürünler,*telefon, beyaz eşya, ısıtma-soğutma, spor aletleri, mobilya küçük ev aletleri, ev tekstili, halı-kilim, çelik, porselen, züccaciye, ev aksesuarları, iç giyim, kozmetik, saat, gözlük, takı-aksesuardır. Evkur şubeleri gün geçtikçe hızla büyümeye devam ediyor. Belki bütün Türkiye’de*olmasa da hedeflerinin tüm Türkiye’de Evkur mağazaları açmak olduğunu belirtiyorlar. Taksit seçeneklerinin ve elden ödemenin kolaylığına tüm Türkiye vatandaşlarına sağlamak*istediklerini belittiler.

 Evkur şubeleri hemen hemen her bölgede en az bir tane olmak şartıyla açılmıştır. Evkur mağazaları bulunan yürüyen merdivenleriyle alışveriş yapmanın keyfini*yaşayarak yorulamadan, sorunsuz bir alışveriş yapıyorsunuz. 15 ve 36 aya kadar da taksit seçenekleri sayesinde evinizi baştan sona yenileyebilirsiniz.

14 Eylül 2012 Cuma

Merinos Mobilya 2012 Yeni Yatak Odası Modelleri

Merinos Mobilya, sektöründe kendisini ispat etmiş, dinamik ve çağdaş bir marka. 2012 yılı Merinos Mobilya modelleri özelikle yatak odası takımlarında oldukça iddialı. Ünlülerin ev dekorasyonu tercihi Merinos Mobilya birbirinden şık ve kaliteli yatak odası modelleri ile 2012 yılı ürün yelpazesini genişletti. Merinos Mobilya ürün kombinasyonlarında deri desenli halılar, İtalyan yatak odası takımları, duvar kağıt dekorasyonuna uygun mobilya seçenekleri, yatak odası dolapları alanında geliştirdiği kullanışlı konsepti ile dikkat çekiyor. Merinos Mobilya 2012 koleksiyonu özellikle yatak odası ile öne çıkıyor dedik. Bu yazımızda bu yılın en çok tercih edilen yatak odası modasının yaratıcısı Merinos Mobilya’nın yatak odalarını inceleyeceğiz. Merinos Mobilya Elegance yatak odası takımı markanın en geniş kombinasyonları ile tüketicilere sunduğu modeli. Şık tasarımları, kalitesi ve cazip fiyatları ile Elegance yatak odası takımları yeni evlenenlerin ve evini yenileyenlerin tercihi oluyor. Merinos Mobilya yatak odası takımlarında renklerin cesur kullanımı, modern çizgilerin şıklığı dikkat çekiyor.










13 Eylül 2012 Perşembe

Panello Mobilya Yatak Odaları

Panello mobilya sektöründeki saygınlığı ıle tanınan profesyonel 1 mobilya markasıdır. orijinal ve yaratıcı tasarımları sayesinde hanımların beğenisini toplamıştır. şık ve çağdaş tasarımlara ımzasını atan Panello mobilya yeni koleksiyonu konut dekorunuza basitçe ahenk sağlayacak. Napoli, naz, ripoli, rio, sevilla, angel ve vertu gibi varlıklı seçenekler ve yeni tasarımlar ıle tanışmanızı dilerim. Kullanışlı ve zarif mobilya çeşitleri ıle Panello mobilya evinizin döşek odasını baştan yaratacak. Fiyatları 3000 TL’den başlıyor. Etraflı bilgi almak ısterseniz Panello mobilya mağazalarını ziyaret edin.

Mondi Akdeniz Yatak Odası

Mondi akdeniz yatak odası eşinizin ve sizin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış mükemmel konforlu hatları ile sizleri mondi mağazalarında bekliyor.Bu muazzam fırsatı kaçırmamak için hemen bi mondi mağazasına uğrayın sizinde bir mondi mobilyanız olsun.











12 Eylül 2012 Çarşamba

Genç Kızlar için Yatak Odası Dekorasyonu

Genç kızlar için yatak odası dekore etmek güç ve zahmetli bir süreçtir. Önce onlar gibi düşünmek gerekir. Kızların en çok sevdiği renkler pembe , mor ve bunların türevleri renklerdir. Mobilya seçiminde de bu renklerden yola çıkmak akıllıca olacaktır. Belki pembe renk en uygun seçim olabilir. Pembe boyalı duvarlar , ak bir tavan, al beyaz karışımı bir perde ve pembe bir yatak. Böyle bir seçim odayı dah neşeli ve diri bir hale dönüştürebilir. Tabi bunun yanında kırmızı veya mor rengi merkeze alarak da yatak odasını tasarlayabilirsiniz.

MONDI YATAK ODASI YATAK ODALARI TAKIMLARI

Bu yıl her sene olduğu gibi binlerce çiftimiz evlenip yuva kuruyor. Binlerce kişi yeni ev alıp, eski eşyalarını değiştiriyor. Yeni eşya almanın keyfini yaşıyor. İşte size bu keyfi yaşatacak, gönül rahatlığı ile alışveriş yapacağınız bir mağaza da Mondi’dir. Mondi 18 yıllık geçmişiyle tüketicilere hizmet vermeye devam ediyor. Mobilya alanında zengin çeşit, kalite ve uygun fiyatı sunmaya çalışan Mondi mağazalarında yatak odası takımları konusunda da oldukça başarılı. Genellikle sade çizgi ve desenlerle üretim yapan Mondi yatak odası takımlarında renk olarak beyaz, açık kahve, siyah, koyu kahve kullanılmıştır. Sürgülü ve açılır kapılı modelleri vardır. Mondi yatak odası takımlarının içinde gardrop, tuvalet masası, şifonyer, karyola, komidin ve puf bulunuyor. Mondi yatak odası takımlarında işlemelerde yapılmıştır. Özellikle işleme desenleri sevenler için Evitra, İnci, Palermo yatak odası modellerini öneriyoruz.

Gardrop, komidin ve yatak başlarına olan işlemeler yatak odası modellerine adeta şıklık ve zenginlik katmıştır. Beyazın o özel görünüşü sevenler ve odasında bu rengin güzelliğini yaşamak isteyenler için İnci ve Evitra modellerini öneriyoruz. Eğer beyazı iki renk halinde görmek istiyorsanız Akdeniz, Espano,Klayon, Novel, Castano yatak odası takımlarını öneriyoruz. Mondi mağazasının birçok ilde satış noktası vardır. Yani ürünlerini ilinizde bulmanız mümkündür. Hatta birçok ilde birden fazla Mondi satış noktası bulabilirsiniz. Kalitenin yanında bütçenizle dost olacak mobilya ürünleri bulunuyor. Ürün sonrası hizmet kalitesiyle adından söz ettiren Mondi yatak odası takımı almayı düşündüğünüzde ilk olarak uğramanız gereken mağazadır. Farklı ürünleri de bulacağınız Mondi mağazaları kaliteyi ucuza vermenin hizmetini sunuyor.








Doğtaş kitaplık modelleri

Doğtaş mobilya ürünleri Sektörde kırk yıl boyunca var olarak oluşan büyük deneyimini, günümüzün ileri teknolojisi ile donatılmış üretim tesisleri, araştırma geliştirme için yapılan özel yatırımlarla birleştirerek, mobilya üretim sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Doğtaş, 2011 yılı içerisinde yaptığı yeni bir atılım ile tasarımlarını bu işin ustalarına bırakma kararı almıştır.
  
Doğtaş mobilya ürünlerinin tasarımları moda dünyasının en ünlü isimlerinin sağladığı katkılarla özel moda trendlerine dönüşmüş, uzun yıllara dayanan büyük birikimin çağa ayak uyduran en yeni tasarım ürünlerinin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekte olan firma, tasarım harikası Doğtaş kitaplık modelleri benzersiz dizaynlarıyla dünyanın birçok ülkesine satılan ürün çeşitlerinden biridir. Çeşitli geometrik şekillerin, tasarımın ustaları elinde fonksiyonel mobilyalara dönüşmesinin örneklerinden biri olan Doğtaş kitaplık modelleri, zengin ürün gamının örneklerinden biri. Doğtaş bebek odası takımları tasarımın en üst aşamasının simgeleri olarak, tüketicilerimizin beğenisini kazanmış ürünlerden biridir.

Doğtaş kitaplık modelleri, firmanın tasarım konusunda yaptığı atılımının en güzel örneklerinden biri olarak tüketicilerinin beğenisini kazanmış ürün çeşitlerinden biridir.2011 Yılında Mobilya sektöründe faaliyet gösteren en beğenilen firma ödülünü kazanan şirketimiz, modern çağa uyumlu olarak modern ve yeni bir anlayış sergileyerek, öncü atılımlarına devam etmektedir. Araştırma ve geliştirme konusuna özel bir önem veren ve bu doğrultuda yaptığı yatırımları sürekli olarak arttıran firmamız, müşteri memnuniyeti doğrultusunda tasarımlarını geliştirmeye devam etmektedir.

Doğtaş kitaplık modelleri


11 Eylül 2012 Salı

Yatak Odaları | ELEGANCE KOLEKSİYONU ROMA

6 KAPAKLI DOLAP
FONKSİYONLARI:
Dolap kapakları, menteşeye takılan tip yavaşlatıcı mekanizmalıdır.
Bir adet pantalonluk bulunmaktadır.
Orta iki kapak; 330X1883 mm aynalıdır.
Dolap içi 2 çekmecelidir
ÖLÇÜLER: 575x2470x2166 mm dir.
HAMMADDE: 18-25 mm Wenge Suntalam
DEKORATİF KLAPALAR : Beyaz dalgalı MDF Membran klapadır
KULP : Dekoratif, 192 mm ŞAFAK KULP kullanılmıştır
DİĞER ÖZELLİKLER : Dolap kapakları 10 mm dekoratif krom fitil ile estetik görünüm kazandırılmıştır.

KARYOLA
FONKSİYONLARI: 
Bazalıdır.
ÖLÇÜLER: 2085X1724X1168 mm dir.
HAMMADDE: 18-25 mm Wenge Suntalam
DEKORATİF KLAPA : Beyaz dalgalı MDF Membran klapadır
DİĞER ÖZELLİKLER : Dolap kapakları 10 mm dekoratif krom fitil ile estetik görünüm kazandırılmıştır.

TUVALET MASASI
ÖLÇÜLER: 447X1071X1640 mm dir.
HAMMADDE: 18-25 mm Wenge Suntalam
DEKORATİF KLAPALAR : Beyaz dalgalı MDF Membran klapadır
KULP : Dekoratif, 192 mm ŞAFAK KULP kullanılmıştır.
AYAK : 160X84X24 krom kaplamalı ayak kullanılmıştır.

KOMODİN
ÖLÇÜLER: 448X630X510 mm dir.
HAMMADDE: 18-25 mm Wenge Suntalam
DEKORATİF KLAPA : Beyaz dalgalı MDF Membran klapadır
KULP : Dekoratif, 192 mm ŞAFAK KULP kullanılmıştır
AYAK : 160X84X24 krom kaplamalı ayak kullanılmıştır.







Merinos mobilya ürünleri

Merinos mobilya ürünleri İki adet kilim dokuma tezgahı ile başlayan kırk yılı aşmış yolculuğunda halı üretiminde dünya lideri olmuş Merinos, Gaziantep bölgesinde yaptığı büyük üretim yatırımlarını hem yurt içinde başka bölgeler hem de yurtdışına taşımaya devam etmektedir.

Ülkemiz dışında Rusya' nın en büyük halı üretim tesisini de kurmuş olan Merinos, kalite ve tasarım konusunda ki benzersiz üstünlüğü ile dünyanın en büyük parça halı üreticisidir. 2004 yılı itibarı ile halı sektöründeki büyük başarısının bir başka örneğini göstermek ve tüketicilere en kaliteli ve en özel tasarımları sunmak amacı ile İzmir’ de kurduğu tesislerle mobilya üretimine başlayan firmamız, bu alanda da her geçen gün büyüyen bir trend izlemektedir. Tüketicilerin talepleri doğrultusunda sürekli olarak artmakta olan Merinos halı ürünleri, her biri alanında lider olmaya odaklanmış şekilde özel olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir. Merinos kanepe modelleri klasik

Türk zevkine hitap eden modellerinin yanı sıra çağımıza ve dünyaya hitap eden özel bir tasarım şekliyle üretilmektedir. Tüm Merinos kanepe modelleri her zevke ve dekorasyon türüne hitap eden, özel tasarım çizgilerine sahip, insan sağlığını ve dayanıklılığı ön planda tutarak tasarlanmakta ve en iyi malzemeler kullanılarak üretilmektedir. İçerisinde bulunduğumuz 2012 yılı çerçevesinde Çin' dede bir üretim tesisi yatırımı yapmak için araştırma çalışmaları yapan firmamız, Merinos ürünleri ile Çin ve Uzak Asya müşterilerini tanıştırmayı hedeflemektedir. Faaliyet gösterdiği her alanda sorumluluklarının bilincinde olarak hareket eden şirketimiz, tüketicilerimizin taleplerine, görüş ve önerilerine hassas şekilde yaklaşmayı ilke edinmiştir.

Merinos halı modelleri


Merinos nevresim takımları



 Merinos mobilya oturma grupları



10 Eylül 2012 Pazartesi

İSTIKBAL YATAK ODASI TAKIMI 2012

Gününüzün tüm yorgunluğu atabileceğiniz bir yer hayal ediyorsanız hayalinizde mutlaka İstikbal yatak odası takımlarından birisine yer ayırın. Her sabah ferah, huzurlu, rahat ve göz kamaştıran bir ortamda gözlerinizi açmak; evinize döndüğünüz her günde odanızın ihtişamıyla büyülenmek İstikbal yatak odası takımlarıyla gerçek olacak masallardan birisi. Yatak odanızdan beklediğiniz konfor, huzur ve rahatlık İstikbal’de. 2012 yılındaki yeni Tual Yatak Odası Takımı ve Almira Yatak Odası Takımı ile birlikte harika modellerine yenilerini eklemeye devam eden İstikbal mobilya dünyasında kaliteli duruşunun arkasında duruyor. Her yatak odası takımı içerisinde karyola ve karyola başlığı, gardrop, tuvalet masası, şifonyer, komidin ve daha fazlasıyla konsept oluşturmayı başaran İstikbal ödeme koşulları ile seçenekleri daha cazip hale getiriyor. Beyaz şık duruşuyla Bianco Yatak Odası Takımı, ahşabın parlatılması asaletinden ödün vermeyen Karizma Yatak Odası Takımı, doğal duruşuyla Viyana Yatak Odası Takımı, pratik kullanımıyla
Vera Yatak Odası takımı İstikbalin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. Her modelde bulunan sürgü model, tuvalet aynası, tuvalet masası, komidin, şifonyer, sandalye, başlık seçenekleri ile fonksiyonellik konusunda da geniş seçenekleri bulunan İstikbal her zevke uygun yatak odası aksesuarlarıyla da odanızı renklendirecek detayları ihmal etmemiş. Yatak odanızdan bekleyeceğiniz her şeyi İstikbal’in yatak odası modelleri arasından zevkinize uygun şekilde bulabilmeniz ve yatak odanızı hayallerinizdeki gibi donatabilmeniz mümkün. İstikbal’in uygun ödeme koşullarını değerlendirerek tercihiniz için ayırmış olduğunuz bütçeyi daha iyi şekilde kullanabilir farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.